(41) 34 32 446       668 868 868       info@laboratoriumswietokrzyskie.pl
WYNIKI BADAŃ ON-LINE
LABORATORIUM CZYNNE CAŁODOBOWO

alergologia


IgE sp. Chwasty


IgE sp. Grzyby, pleśnie


IgE sp. Panel mieszany (pediatryczny) – 27 alergenów


IgE sp. Panel pokarmowy – 20 alergenów


IgE sp. Panel wziewny – 20 alergenów

IgE sp. Trawy późne – panel (Tomka wonna, Życica trwała, Trzcina pospolita, Żyto, Kłosówka wełnista)


IgE sp. Trawy wczesne

IgE sp. Drzewa mieszanka (Olcha szara, Brzoza brodawkowata, Leszczyna, Wierzba, Dąb )


IgE sp. Kurz domowy (mieszanka)


IgE sp. Pierze-mix (gęś, indyk, kaczka, kura)

IgE sp. Ryby, skorupiaki, owoce morza (dorsz, krewetka, łosoś, małż jadalny, tuńczyk)


IgE sp. Acarus siro (Rozkruszek mączny)


IgE sp. Alfa – laktoalbumina

IgE sp. Alternaria tenuis


IgE sp Amoxycylina

IgE sp. Aspergillus fumigatus


IgE sp. Babka lancetowata


IgE sp. Banan


IgE sp Baranina (Jagnię)


IgE sp. Bawełna


IgE sp. Beta – laktoglobulina

IgE sp. Białko jaja kurzego


IgE sp. Brzoza brodawkowata

IgE sp. Bylica pospolita


IgE sp. Candida albicans


IgE sp. Cebula

IgE sp. Chironomus plumosus


IgE sp. Cladosporium herbarum


IgE sp. Czekolada

IgE sp. Dorsz


IgE sp. Drożdże browarnicze

IgE sp. Glista ludzka


IgE sp. Gluten / gliadyna


IgE sp. Groch


IgE sp. Gruszka


IgE sp. Gryka


IgE sp. Indyk

IgE sp. Insulina ludzka


IgE sp. Insulina wieprzowa

IgE sp. Jabłko


IgE sp. Jad komara


IgE sp. Jad osy

IgE sp. Jad pszczoły


IgE sp. Jad szerszenia


IgE sp. Kakao

IgE sp. Kawa


IgE sp. Kazeina

IgE sp. Kiwi


IgE sp. Komosa biała

IgE sp. Koperek


IgE sp. Kostrzewa łąkowa

IgE sp. Kukurydza


IgE sp. Kupówka pospolita


IgE sp. Kurczak

IgE sp. Laktoalbumina- alfa


IgE sp. Laktoglobulina-beta


IgE sp. Latex

IgE sp. Lepidoglyphus destructor

IgE sp. Leszczyna pospolita


IgE sp. Marchew


IgE sp. Mleko krowie


IgE sp. Musztarda


IgE sp. Naskórek chomika

IgE sp. Naskórek królika


IgE sp. Naskórek owcy

IgE sp. Odchody gołębia


IgE sp. Ogórek


IgE sp. Olcha

IgE sp. Orzech laskowy


IgE sp. Orzech włoski


IgE sp. Orzeszki ziemne

IgE sp. Owies


IgE sp. Papryka

IgE sp. Penicillium notatum


IgE sp. Pieprz czarny


IgE sp. Pietruszka


IgE sp. Pierze gęsie


IgE sp. Pióra kaczki


IgE sp. Piórka kanarka

IgE sp. Piórka papużki falistej


IgE sp. Pomarańcza

IgE sp. Pomidory


IgE sp. Roztocze mączne (D. farinae)


IgE sp. Roztocze kurzu domowego (D. pteronyssinus)

IgE sp. Ryż


IgE sp. Seler


IgE sp. Ser cheddar

IgE sp. Sierść konia


IgE sp. Sierść kota

IgE sp. Sierść psa


IgE sp. Sierść świnki morskiej

IgE sp. Soja

IgE sp. Topola


IgE sp. Truskawka


IgE sp. Tuńczyk


IgE sp. Tymotka łąkowa


IgE sp. Tyrophagus putescentiae

IgE sp. Wełna


IgE sp. Wieprzowina

IgE sp. Wierzba


IgE sp. Wołowina


IgE sp. Ziemniaki

IgE sp. Żółtko jaja kurzego


IgE sp. Żyto pokarmowe


IgE sp. Żyto wziewne