o firmie
oferta
wykaz badań
aktualności i promocje
kontakt
punkty pobrań
(41) 34 32 446
668 868 868
info@laboratoriumswietokrzyskie.pl
WYNIKI BADAŃ ON-LINE
LABORATORIUM CZYNNE CAŁODOBOWO
alergologia
IgE sp. Chwasty
IgE sp. Grzyby, pleśnie
IgE sp. Panel mieszany (pediatryczny) – 27 alergenów
IgE sp. Panel pokarmowy – 20 alergenów
IgE sp. Panel wziewny – 20 alergenów
IgE sp. Trawy późne – panel (Tomka wonna, Życica trwała, Trzcina pospolita, Żyto, Kłosówka wełnista)
IgE sp. Trawy wczesne
IgE sp. Drzewa mieszanka (Olcha szara, Brzoza brodawkowata, Leszczyna, Wierzba, Dąb )
IgE sp. Kurz domowy (mieszanka)
IgE sp. Pierze-mix (gęś, indyk, kaczka, kura)
IgE sp. Ryby, skorupiaki, owoce morza (dorsz, krewetka, łosoś, małż jadalny, tuńczyk)
IgE sp. Acarus siro (Rozkruszek mączny)
IgE sp. Alfa – laktoalbumina
IgE sp. Alternaria tenuis
IgE sp Amoxycylina
IgE sp. Aspergillus fumigatus
IgE sp. Babka lancetowata
IgE sp. Banan
IgE sp Baranina (Jagnię)
IgE sp. Bawełna
IgE sp. Beta – laktoglobulina
IgE sp. Białko jaja kurzego
IgE sp. Brzoza brodawkowata
IgE sp. Bylica pospolita
IgE sp. Candida albicans
IgE sp. Cebula
IgE sp. Chironomus plumosus
IgE sp. Cladosporium herbarum
IgE sp. Czekolada
IgE sp. Dorsz
IgE sp. Drożdże browarnicze
IgE sp. Glista ludzka
IgE sp. Gluten / gliadyna
IgE sp. Groch
IgE sp. Gruszka
IgE sp. Gryka
IgE sp. Indyk
IgE sp. Insulina ludzka
IgE sp. Insulina wieprzowa
IgE sp. Jabłko
IgE sp. Jad komara
IgE sp. Jad osy
IgE sp. Jad pszczoły
IgE sp. Jad szerszenia
IgE sp. Kakao
IgE sp. Kawa
IgE sp. Kazeina
IgE sp. Kiwi
IgE sp. Komosa biała
IgE sp. Koperek
IgE sp. Kostrzewa łąkowa
IgE sp. Kukurydza
IgE sp. Kupówka pospolita
IgE sp. Kurczak
IgE sp. Laktoalbumina- alfa
IgE sp. Laktoglobulina-beta
IgE sp. Latex
IgE sp. Lepidoglyphus destructor
IgE sp. Leszczyna pospolita
IgE sp. Marchew
IgE sp. Mleko krowie
IgE sp. Musztarda
IgE sp. Naskórek chomika
IgE sp. Naskórek królika
IgE sp. Naskórek owcy
IgE sp. Odchody gołębia
IgE sp. Ogórek
IgE sp. Olcha
IgE sp. Orzech laskowy
IgE sp. Orzech włoski
IgE sp. Orzeszki ziemne
IgE sp. Owies
IgE sp. Papryka
IgE sp. Penicillium notatum
IgE sp. Pieprz czarny
IgE sp. Pietruszka
IgE sp. Pierze gęsie
IgE sp. Pióra kaczki
IgE sp. Piórka kanarka
IgE sp. Piórka papużki falistej
IgE sp. Pomarańcza
IgE sp. Pomidory
IgE sp. Roztocze mączne (D. farinae)
IgE sp. Roztocze kurzu domowego (D. pteronyssinus)
IgE sp. Ryż
IgE sp. Seler
IgE sp. Ser cheddar
IgE sp. Sierść konia
IgE sp. Sierść kota
IgE sp. Sierść psa
IgE sp. Sierść świnki morskiej
IgE sp. Soja
IgE sp. Topola
IgE sp. Truskawka
IgE sp. Tuńczyk
IgE sp. Tymotka łąkowa
IgE sp. Tyrophagus putescentiae
IgE sp. Wełna
IgE sp. Wieprzowina
IgE sp. Wierzba
IgE sp. Wołowina
IgE sp. Ziemniaki
IgE sp. Żółtko jaja kurzego
IgE sp. Żyto pokarmowe
IgE sp. Żyto wziewne